DECLANȘĂM UN NOU PROCES PE C.I.B, PENTRU MEMBRII DIAMANTUL

0
830

Aparent, in perioada asta, doar pensionarii bataiosi au ocazia aiba niste castiguri, profitand de oportunitatile nascute de niste exceptii de neconstitutionalitate.

Sa fie asa? Nu e asa! Cititorii acestei pagini stiti ca de mult timp tot critic aceasta retinere absurda a contributiei individuale la bugetul statului ( 25% din brut, egala cu CAS), pentru care politistii si militarii activi nu primesc nimic in schimb.

Nu stiu altii ce fac, dar zilele acestea am dat deja drumul la imputerniciri ( prin intermedul liderilor nostri teritoriali) pentru ca vrem sa bagam actiuni avand ca obiect stoparea retinerii CIB si recuperarea retinerilor cu titlu de CIB pentru ultimii trei ani.

Am in cap de mult timp, actiunea asta. Vom gasi solutie si pentru membrii din zonele unde nu avem lideri. Eventual imi trimiteti imputerniciri prin posta, la biroul sindicatului.

Acum, cateva precizari, ca sa nu se imbete nimeni cu apa rece!
Am o baza? Am! Pentru orice contributie, statul trebuie sa ofere contraprestatie! Si pentru CIB, statul nu ofera nimic. Este talharie legalizata, cum imi place mie sa spun. Se incalca Constitutia.

Deci se vor castiga actiunile doar prin intermediul unei exceptii de neconstitutionalitate, daca va fi admisa la CCR!

Asta inseamna ca se baga actiunile, in proces se invoca exceptia de neconstitutionalitate si se cere suspendarea judecatii pana la solutionarea exceptiei CCR. Daca judele vrea, suspenda. Daca nu vrea, ne judecam, pierdem. Facem recurs, pierdem. Asteptam decizia CCR care daca e favorabila, ne da drept la revizuirea procesului si la castigarea actiunii.

Daca se castiga, sunt bani multi chiar si la o socoteala superficiala!
Se castiga garantat? Teoretic, o baza juridica, un fundament, am! Exceptii la CCR am mai scris si am castigat ( doar trei, pana acum).

In rest, nu v-ati nascut azi si v-ati dumirit toti cum functioneaza sistemul judecatoresc, de unde beau ei, apa. Nu inseamna ca, chiar daca multi avem o parere nu prea buna despre sistemul judecatoresc, nu trebuie sa mai incercam nimic, niciodata.

Bineinteles, actiunile se fac colectiv, pe judete. Retineti aspectul asta foarte important: Actiunile vor depinde de o exceptie CCR, nu neaparat de judecatori.

Cei care nu sunteti inca membri Diamantul si vreti sa urcati in trenul asta, al actiunilor avand ca obiect CIB, aveti posibilitatea sa va inscrieti in sindicat .

Observati ca nu va ofer nici botox, nici carduri, nici alte alea. Ca cinstit vorbind, nu ma pricep la d-astea! Fac insa o actiune misto si e loc sa vina in trenul reclamantilor, toti politistii activi care sunt interesati, care cred ca ma pricep si ca ceva sanse ar fi!

Deci, cine vine sa ia startul cu noi?

Emil Pascut

PS : O sa ofer o solutie si pentru cadre militare, dar mai intai trebuie sa rezolv membrii sindicatului!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here