MANIFEST…. DE LA PION CĂTRE CHESTORUL ȘEF

1
4428

Motto: “Când jocul se termină, și regele și pionul ajung în aceeași cutie” – proverb italian

Ne-ați vândut pe nepăsare si batjocoră…..
Ați confiscat poliția și nu de acum, tratați polițiștii ca pe niște vite de povară și……nu vă saturați.

Nu vă saturați să otrăviți acest sistem, polițiștii, prin otrava creată in jurul grajdului bucureștean cunoscut pompos, I.G.P.R. format din rubedenii, pile, interese, nepotisme si alte forme de pupăcioși care împrăștie otrava dumneavoastră până la nivel de IPJ -uri, unele fiind îmbâcsite de aceeași otrava…..rubedenii, pile, interese, nepotisme si alte forme de pupăcioși, dar la nivel de cabotin.

Știți…..domnule Chestor ȘEF…. peștele se curăță de la coadă…..”se vede”…..dar, din păcate, se curăță politiștii tineri ….demisii sau decese (a se vedea cei doi polițiști decedați fulgerător in ultimele două zile, să nu mai privin in ultimii ani) sau pensionări pe repede înainte, deși și-ar dori să rămână in sistemul otrăvit, din lipsă de predictibilitate, la deschiderea ușii, fug mâncând pământul, cu tot cu experiență.

Dar…. peștele,….de la cap se strică, aici cine curăță?

Poate constatați că vă e dor de aerosolii de Constanța, ce ziceți?
Vă place ipostaza de model în uniforma nouă, noi….pionii, tot cu cea veche pe care o tot cârpim, că de, alta nu avem.
Nu avem ce face, cârpim pana vom veni la serviciu in șlapi si vestă anti înjunghiere și vom oropsi și sancționa cetățeanul prin prezența golașă.

Atât s-a putut.

Despre carieră….pionul are onoarea să raporteze……………………nu avem nici o idee, care carieră? Unde? Când?

Uite domnule comandant…… promoția NR.1 Master Profesional…..dumneata știi mai bine😏

Promoție ofițeri de poliție ai Academiei de Poliție București…….nu cred ca vor identifica poarta unității, să poată pași în slujba țării, a cetățeanului, fara a face dumneavoastră cateva modificări procedurale ilegale si să transformați speranțele in dezamăgire, doar c’așa vreți, grande lider.
Despre școlile de agenți de poliție…….scuze, poate nu au ajuns la dumneavoastră cifrele, nu  mai sunt doritori să meargă la aceste școli, poate formați croitori pentru a confecționa uniforme🤭.

Și mai pot stimabile comandant….. mai am de zis dar subit mă apucă o greață, cred că de la aerosoli, mie nu-mi priesc, îmi amintesc de banii scoși din propriile buzunare de colegii detașați pe litoral in sezonul estival.
Oare cât o fi diurna?🤔

Un Bode dormea și plagia…….un șef I.G.P.R., oare cu ce va rămâne in istorie?

George Petrea

Sursa imagine: Maxwell Leadership Romania

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here