PENSIILE POLIȚIȘTILOR NU SUNT ”SPECIALE” – 08.06.2023 AZI AU DONAT SÂNGE LUPTĂTORII SAS

2
2207

Un adevărat lider știe să se poziționeze pe direcția imprimată de oamenii săi, sugerează sociologii cu greutate, pentru că este extrem de dificil să poți imprima – de unul singur – direcția unui colectiv, chiar și atunci când te-a cocoțat IGPR-ul la comandă.

La Neamț, deși polițiștii sunt în clocot iar mai dăunăzi, o secție întreagă a fost dată peste cap ca urmare a donării de sânge, căprarul Draperie se grăbea să anunțe prin purtătoarea lui de vorbe că secția funcționează ”ca de obicei”, nu sunt probleme. Evident că are libertatea de a alege: cu oamenii sau contra lor. A preferat să alerge imediat cu pătura ca să ascundă focul de ochii IGPR și MAI… Acum dacă normalitate înseamnă gestionarea situației în 6 comune, cu vreo 20000 locuitori, doar cu un polițist experimentat – care nu a putut dona sânge din motive de sănătate – și un tânăr fără aviz de poliție judiciară, cu secretara secției și șeful, este de presupus că Omul nostru nu este atât rupt de realitate, cât flămând după funcții.

Ieri, 07.06.2023, polițiștii de la TF și-au făcut remarcate rolul și importanța structurii. De data asta semnalul a plecat spre IGPR, pentru că sunt structură cu coordonare regională.

Azi, 08.06.2023, a venit să doneze sânge grupa de serviciu a luptătorilor SAS, din cadrul IPJ Neamț, în frunte cu șeful de serviciu, ofițer experimentat, bine instruit și… cu sânge în instalație. Ceilalți luptători, aflați azi în liber, nu pot răspunde la telefon.

Nu azi!

P.S. ne așteptăm – în stilul caracteristic – la un nou comunicat al IPJ Neamț că structura funcționează “în mod obișnuit”. Probabil, căprarul Draperie și purtătoarea de vorbe vor lua decizia să se mascheze, nu de alta dar cea din urmă chiar are experiență în acest domeniu.

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here